TERMENI SI CONDITII

Acceptarea termenilor de utilizare a www.eurojob.ro

Acesti termeni si conditii se aplica site-ului www.eurojob.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul va sunt oferite gratuit in conditiile de mai jos. Daca nu acceptati termenii si conditiile prevazute in acest documet, nu folositi site-ul www.eurojob.ro. Prin utilizarea sitului, acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. Compania Websoft Development Ltd., Unit 2783 - PO Box 6945, London - W1A 6US - United Kingdom, denumita in continuare "Compania", detine toate drepturile asupra a site-ului www.eurojob.ro si poate revizui acest document oricand, fara nici o notificare prealabila. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.eurojob.ro reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor prezentului document.

Descrierea serviciilor

Site-ul www.eurojob.ro ofera utilizatorilor acces la anunturi de locuri de munca si informatii despre companii. Deoarece site-ul este gratis, utilizatorii trebuie sa inteleaga, si sa fie de acord ca aceste servicii subzista numai din donatii sau publicitate. In acest sens utilizatorii trebuie sa inteleaga ca serviciile pot include (dar nu este obligatoriu), diverse mesaje trimise pe email, legate de locuri de munca, companii angajatoare, agentii de recrutare din tara sau strainatate.

Conditii

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul www.eurojob.ro :

1) nu este nevoie sa va inregistrati;

2) va obligati sa furnizati date adevarate si exacte despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularele site-ului

3) site-ul www.eurojob.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru informatiile care le furnizeaza utilizatorii altor utilizatori (candidati si companii).

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii informatiilor pe care le incarcati pe site, si le puneti la dispozitie in mod public altor utilizatori. Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :

a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;

c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala;

d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

e) sa incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

f) sa incarcati, postati, difuzati sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari;

g) sa promovati sau furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale

h) sa promovati ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

i) sa furnizati informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";

j) sa postati, difuzati sau transmite in alt mod date personale (in afara celor standard, nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in alte rubrici care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)

www.eurojob.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori. www.eurojob.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. www.eurojob.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Deasemeni putem accepta sau sa tine cont de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care completati datele pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, utilizatorul intelege si accepta faptul ca www.eurojob.ro poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in formularele completate, insa prin functionarea site-ului, aceste informatii le transmiteti chiar dvs. fara stocarea lor din partea www.eurojob.ro. Fiecare utilizator intelege si este de acord ca prin completarea formularelor de pe site, transmite direct catre alti utilizatori toate acele informatii, fara nici o intermediere din partea www.eurojob.ro.

Securitatea datelor

Compania nu este responsabila de modul cum utilizatiorii folosesc informatiile de pe site, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati www.eurojob.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a informatiilor inregistrate de dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului. Compania poate bloca un utilizator daca considera de cuviinta, sd cu termenii si conditiile prevazute in acest document. Compania poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile www.eurojob.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Compania poate sterge imediat toate informatiile inregistrate de dvs. pe site si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile www.eurojob.ro. Mai mult, compania nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea informatiilor inregistrate pe site.

Relatia cu companiile care fac publicitate pe www.eurojob.ro

Compania ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului . Corespondenta sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Compania nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.eurojob.ro. Prin agrearea termenilor prezentului Document acordati dreptul companiei de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

Site-ul www.eurojob.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece compania nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca WebSoft Development Ltd nu este responsabila de disponibilitatea acestora nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca WebSoft Development Ltd nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile www.eurojob.ro

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, www.eurojob.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor www.eurojob.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, www.eurojob.ro (prin reprezentantii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele. www.eurojob.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. www.eurojob.ro nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea informatiilor inregistrate de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca WebSoft Development Ltd nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca WebSoft Development Ltd a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.eurojob.ro ; b) folosirea inadecvata a informatiilor sau datelor dumneavoastra; c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.eurojob.ro ; d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site-ului www.eurojob.ro se face pe propria raspundere.

b) Compania nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.eurojob.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de companie se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Donatii prin intermediul site-ului

www.eurojob.ro accepta donatiile online care se fac prin serviciul PayPal si sunt acoperite de riscuri prin politica de securitate si confidentialiatate a acestora. Utilizatorul poate selecta valoarea in EUR pe care doreste sa o doneze, iar pretul tranzactiei indicat este cel net care va fi platit de utilizator, fara nicio taxa suplimentara. Puteti face o donatie online urmand link-ul http://www.eurojob.ro/donate.php care dupa selectarea sumei va duce in pagina de PayPal. Dupa logarea in PayPal si efectuarea platii, daca aceasta a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru donatia efectuata si va ofera informatiile relevante pentru aceasta operatie. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre autoritatile competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si WebSoft Development Ltd in privinta utilizarii site-ului www.eurojob.ro . Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si WebSoft Development Ltd si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.eurojob.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si WebSoft Development Ltd sau site-ul sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii ale WebSoft Development Ltd sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si WebSoft Development Ltd vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.